Webmail

Webmail, el teu correu des de qualsevol lloc

 

La importància d’accedir al teu correu

Avui en dia l’ús de l’correu electrònic és vital per a la comunicació diària, això ja és un fet. Tots els nostres allotjaments incorporen de sèrie un potent gestor de correu web que et permet disposar dels teus emails com si estiguessis en el teu equip de treball habitual des de qualsevol lloc de món, les 24 hores del dia.

Però … que és el correu web?

Es tracta d’un entorn web desenvolupat com si d’un aplicació d’escriptori es tractés, però alhora lleugera i ràpida. A més gràcies a l’protocol IMAP pots tenir els emails del teu PC i Webmail sincronitzats, de tal manera que aquests es guardaran al servidor i les carpetes i missatges que contingui el teu compte seran accessibles des de qualsevol lloc.

Principals Característiques

Interfaz Simple i Intuïtiva

El Webmail et permetrà de forma senzilla gestionar el teu correu des de qualsevol lloc ia més amb una interfície simple a la qual no et costarà acostumar

Calendari

Disposa d’un complet calendari que et permetrà gestionar millor el teu temps i rebre avisos en cas que ho programes en les teves tasques.

Contactes i grups

Pots gestionar la base de dades dels teus contactes, aquests s’afegiran a mesura que contactis amb els teus amics

Notes (Estil Permanent)

Pots crear anotacions per recordar, amb l’avantatge de poder accedir-hi des de qualsevol lloc.

 

Filtres avançats per compte

Crea filtres a nivell de servidor perquè alguns emails en concret es moguin a una carpeta, s’eliminin, es reenviïn o en el que vulguis. Tindràs el control sobre totes les accions a uns pocs clics.

Organització d’emails per fils (Estil Gmail)

Tracta els emails com si fossin converses, d’aquesta manera podràs veure les respostes de forma senzilla mitjançant una estructura en arbre, de manera que seguiràs veient les respostes anteriors.

Funció arrossegar i deixar anar

Pots seleccionar un o diversos missatges i moure’ls a la carpeta que vulguis amb només fer clic i arrossegar-los, la simplicitat d’ús és una de les majors virtuts de WebMail.

Missatge de vacances

Defineix un missatge quan estiguis fora de l’oficina o de vacances, aquest s’ha de manar automàticament a les persones que et enviïn un correu. A més només es repetirà cada 5 dies per remitent, evitant molèsties.

Gestió de SPAM

El correu brossa serà més suportable, definiras les regles, afegir adreces a llista blanca, augmentar la sensibilitat dels filtrats, configurar la forma en què reps els Emails marcats com a SPAM

Verificació Ortogràfica

Oblida’t de les faltes d’ortografia i corregeix fàcilment el text de les teves emails en els més de 10 idiomes que hi ha a la teva disposició mitjançant la potent eina de correcció que incloem gratuïtament

Compte extensible x tags

Al facilitar el teu correu electrònic a una pàgina web pots fer-ho de la següent manera:

juan+deportes@tudominio.es

Seguit de l’+ pot haver-hi qualsevol dada, i si és el nom d’una carpeta el sistema directament a l’rebre l’email el mourà a aquesta carpeta. En cas contrari podràs gestionar-lo i ordenar-lo mitjançant filtres. Controlaràs millor l’origen dels correus i el possible SPAM.

Contacte

hola@terralliure.cat
(34) 666 55 44 99

Segueix-nos