Thunder   bird 

Pots seguir aquests passos per configurar els comptes de correu en el gestor de correu Mozilla Thunderbird.

Obre Mozilla Thunderbird, desplega el menú “Eines” i prem a “Configuració de compte“.

En la nova finestra obre el desplegable “Operacions sobre el compte” que hi ha a la part de baix de la columna esquerra i selecciona l’opció “Afegir compte de correu …“.

Ara ens sol·licitarà omplir els següents camps:

El seu nom: aquí introduïm el nom que desitgem que es mostri en els correus

Adreça de correu: compte de correu completa (en el cas de l’exemple: micuenta@eldomimnioquequiero.com)

Contrasenya: contrasenya configurada en el compte de correu

Marquem l’opció “Recordar contrasenya” perquè no ens la sol·liciti novament i premem a “Continua“.

Apareixeran les dades de configuració de servidor que Mozilla Thunderbird ha detectat automàticament. Si són els mateixos que apareixen a la següent captura de pantalla prem a “Fet“.

En el cas que les dades que apareixen no siguin correctes o vulguis configurar el compte de correu usant POP3 hauries de prémer a “Configuració. Manual” i omplir les dades que et sol·licitarà.

Després de prémer a “Fet” s’obrirà una nova finestra en la qual podrem personalitzar paràmetres de la configuració del compte en el gestor de correu (configurar signatures, etc.).

Després de prémer a “Fet” s’obrirà una nova finestra en la qual podrem personalitzar paràmetres de la configuració del compte en el gestor de correu (configurar signatures, etc.).Un cop hagis configurat les opcions que vols prem a “D’acord” perquè finalitzi la configuració i és mostrin els teus correus.

Contacte

hola@terralliure.cat
(34) 666 55 44 99

Segueix-nos