Outlook

 

Com es configura els comptes de correu a Microsoft Outlook?

 

Per configurar els teus comptes de correu a Microsoft Outlook, segueix els següents passos:

 

Obre Microsoft Outlook.

Accedeix a menú “Eines“> “Comptes de correu electrònic“.

En correu electrònic selecciona “Afegir un nou compte de correu electrònic” i prem Següent.

Selecciona POP (si només fas servir un dispositiu per consultar el correu) o IMAP (si consultes el correu des de més d’un dispositiu) i prem Següent

En informació sobre l’usuari: El teu nom i l’adreça de correu electrònic que estàs configurant (nombre@tudominio.com).

En informació de l’Servidor: Servidor de correu entrant (POP3): pop.dondominio.com o correu entrant (IMAP): imap.dondominio.com i en Servidor de correu sortint (SMTP): smtp.dondominio.com

En informació d’inici de sessió: Nom d’usuari: El nom complet del compte de correu (nombre@tudominio.com) que estàs configurant.

Contrasenya: La que apareix en el tauler de control per aquest compte de correu.

No has de marcar Inicia sessió utilitzant Autenticació de contrasenya de seguretat SPA.

A la part dreta, veuràs un botó de “Mes configuracions” des del qual hauràs d’accedir a la pestanya de “servidors” o “servidors de sortida“. En aquesta pestanya has de marcar la primera casella de “El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació” i la casella de “Utilitza la mateixa configuració que el meu servidor de correu d’entrada“.

A la pestanya de “Avançades” podràs configurar els apartats referents a la seguretat i els ports de connexió dels servidors d’entrada i sortida. Al servidor d’entrada, s’ha de seleccionar utilitzar una connexió xifrada SSL, si has triat IMAP s’ha d’utilitzar el port 993 i per POP al port 995. En cas al servidor de sortida s’ha d’utilitzar una connexió xifrada TLS amb el port 587 .

Un cop fets aquests passos compte hauria de funcionar.

Contacte

hola@terralliure.cat
(34) 666 55 44 99

Segueix-nos