Com

290€

Poc cal explicar davant d’un procediment tan lògic i senzill, però per si algú va faltar a classe just aquest dia, intentarem aclarir l’entrellat.

la nostra pàgina és un web de webs, un supermercat digital i com a tal funciona.

Es tracta que trobis un web entre els proposats que t’agradi i compleixi les teves expectatives.

Pots accedir-hi prement el botó – Descobreix-la – una cop premut, mitjançant el menu, podràs contemplar les pàgines que hi habiten.

Posa-li una mica d’imaginació, es tracta de projectar el que busques en el que estas guadint.

Recorda que el web és personalitzable i com a tal, seras tu qui hagi de omplir el seu contingut afegint fotos i text.

Tot i que nosaltres te la lliurem tal com la veus.

 

 

 

Ja dins del web que estas visitant pots prémer qualsevol botó, Buuummm !! … tranqui, estan desactivats i no et porten a cap lloc, recorda que et trobes en mode exposició.

Si la web que estàs veient t’agrada, tens l’opció de comprar-la, així que només has de fer click on possa – Compra-ho –

Un cop premut, et portarà a la fitxa de la web, on podràs afegir-la a la cistella quan ho facis et donarà l’opció de veure el que conté la cistella perquè puguis passar per caixa i abonar la teva compra

Si vols seguir descubrint d’altres webs, només hauràs de prémer sobre el logo de la nostra pagina … si, on posa terra lliure amb lletres mones, fes clic i tornaràs a la pàgina principal

Mira tot el que et vingui de gust i quan no puguis més i vulguis fotre el camp, prems sobre el carret de compra, passes per caixa, omples el formulari amb les dades sol·licitades i voilà ! … ja està feta la comanda.

Un cop formalitzada la comanda i amb les dades facilitades, contactarem amb tu, la farem petar una estona i et lliurarem en un pis-pas, el teu web, totalment funcional i operatiu.

I es que costa més explicar-ho que fer-ho !

Què

 

 

 

 

Si

 

  • Instalació de wordpress i la plantilla elejida tal com la veus en el nostre site

 

  • Et formem perquè puguis personalitzar-tel web, inclòs text i fotos.

 

  • Suport gratuït durant el primer mes.

 

  • Creació de comptes de correu

 

  • Et lliurem el web totalment operatiu

 

 

 

 

 

 

F.A.Q

Preguntes Freqüents

Doneu Allotjament ?

Nosaltres no oferim serveis de Hosting en cap sentit, però aconsellem utilitzar el mateix registrador que allotja les nostres webs per raons de qualitat, confiança i posicionament. Ja coneixes la dita, més val boig conegut que savi per conèixer.

Quant costa el Suport ?

La nostra minuta són 30 € / Hora, per a qualsevol gestió que tinguem d'intervenir, indistintament que el treball a supervisar sigui el nostre o no i sempre que ens trobem dintre d'un entorn Wordpress.

Està inclòs l'IVA en el preu ?

No, el preu que s'indica en qualsevol producte de la web està exempt d'IVA, l'impost del 21% s'afegirà a la factura un cop lliurat el treball i tinguem el teu OK definitiu.

Quan trigueu en fer la feina ?

Si ens cenyim al que venem a la web, Després de la formalització de la compra. et contactarem per conèixer les teves pretensions i un cop tinguem clar el treball a realitzar per les dues parts, trigarem com a màxim 7 dies hàbils en fer la entrega.

Quant costa desde zero ?

Llavors, si començo de zero, cuant em costa fer la web?

Doncs necessitaries :

  • Nom de Domini ¿?
  • Allotjament bàsic 25€
  • Certificat SSL 6€
  • Plantilla Web 290€

 

 

 

Contacte

hola@terralliure.cat
(34) 666 55 44 99

Segueix-nos