Legal

AVÍS LEGAL I ACORD DE PRIVACITAT

 

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es van a gestionar les dades personals en aquesta web.

És imprescindible que la llegeixis i acceptis abans de seguir navegant.

Entre els valors amb els quals Terralliure.cat, s’identifica hi ha la transparència, per això la privacitat de les dades personals de cada usuari, la teva privacitat, és molt important per a tots els que estem darrere de Terralliure.cat.

En aquesta declaració de privacitat s’explica quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com els utilitzem.

Et convidem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

Terralliure.cat, ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i a el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable de l’tractament de les teves dades personals

Identitat de la Responsable: Teodoro Muñoz Espuny
Nom comercial: Terralliure.cat
NIF / CIF: 39687352R
Direcció: C / President Lluís Companys 37, 43860 – L, Ametlla de Mar
Correu electrònic: web@terralliure.cat
Telèfon: +34666554499

Principis

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris.

Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

Mai vam sol·licitar informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.

Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la vostra autorització expressa.

Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament.

Es aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència:

Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que et informarem prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades:

Només anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim.

Els mínims possibles.

Principi de limitació de l’termini de conservació: les dades seran mantinguts durant no més temps de l’necessari per als fins de l’tractament, en funció a la finalitat, t’informarem de l’termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat:

Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat.

Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades

Les dades personals que tractem en Terralliure.cat procedeixen de:

• Formulari de contacte

• Formulari de subscripció

• Comentaris a bloc

• Dades que tu ens hagis facilitat proactivament per altres mitjans, com ara enviant un correu electrònic

No comprem dades a tercers, de la mateixa manera que no les venem.

Drets sobre les teves dades

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Terralliure.cat estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

• Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat

• Sol·licitar la rectificació o supressió

• Sol·licitar la limitació del seu tractament

• Oposar-se a el tractament

• Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves datos.Terralliure.cat deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable de l’tractament quan:

El tractament estigui basat en el consentiment.

Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.

El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

A l’exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

finalitat

Un usuari no necessita donar dades de caràcter personal quan navega per la web, excepte els merament estadístics de navegació.

Hi ha algunes funcionalitats que sí els requereixen, com comentar un article, subscriure a la butlleta, enviar un formulari de contacte, etc.

Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació.

A l’facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Terralliure.cat, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En Terralliure.cat ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de contacte:

Sol·licitem les següents dades personals:

Nom, correu, per respondre als requeriments dels usuaris, juntament amb un comentari de quina és la raó de l’contacte.

Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.

Formulari de subscripció a continguts:

En aquest cas, vam sol·licitar les dades personals:

Nom (no obligatori) i correu, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l’usuari a l’realitzar la subscripció.

Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció.

Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mailchimp.

T’informo que les dades que ens facilites estaran ubicades en els servidors de

Mailchimp fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Formulari d’alta per a comentaris de l’bloc:

Per comentar les publicacions de l’bloc de Terralliure.cat es requereix que l’usuari informe seves dades.

En aquest cas, vam sol·licitar les dades personals: Nom, correu, Lloc web (no obligatori) i el comentari en qüestió.

Aquests comentaris passen per una revisió de Terralliure.cat abans de ser publicats, i s’allotgen a l’empresa de hosting Don Dominio i en la plataforma WordPress.

Altres canals de comunicació: ja sigui a través de les xarxes socials per missatge privat o públic.

En aquest cas la política de privacitat que s’aplica és la de cada xarxa social, i podrà sol·licitar dades quan el servei ho requereixi, per exemple demanar les dades d’enviament a l’guanyador d’una promoció o sorteig que es faci a través de xarxes socials, amb tal de fer-li arribar el premi (i informant prèviament d’això i demanant el seu consentiment).

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable.

Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.

També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web (veure detall en la política de cookies).

Per gestionar les xarxes socials. Terralliure.cat pot tenir presència en xarxes socials.

El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Terralliure.cat, es regirà per aquest apartat.

Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari. Terralliure.cat tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de Terralliure.cat.

Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten.

En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Terralliure.cat no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració.

Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.
Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució de l’contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Temps de conservació

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.,

O bé quan Terralliure.cat decideixi eliminar-los per la raó que consideri (per exemple actualitzar la base de dades).

Destinataris

Algunes de les eines per gestionar les teves dades que s’usen són controlades per tercers.

Són eines estrictament necessàries per al desenvolupament de l’activitat de l’Associació.

Per a això, es comparteixen les dades requerides sota les seves corresponents condicions de privacitat de:

Google Analytics i Google Search Console. Serveis analítics prestats per

Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”).

Aquestes eines fan servir “cookies” i serveixen per conèixer quins usos fan els

Usuaris de la pàgina web.

La informació que genera la cookie sobre el seu ús (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Hosting: Don Dominio. Més informació a: https://www.dondominio.com/

Plataforma web: WordPress, de l’empresa Automattic Inc, amb domicili als EUA. Més informació a:

https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc).

E-mail màrqueting: MailChimp, de l’empresa The Rocket Science Group LLC d / b / a, amb domicili a Estats Units.

Més informació a: https://mailchimp.com/ (The Rocket Science Group LLC d / b / a).

Navegació

A l’navegar per Terralliure.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari.

Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers: Google Analytics, Google Search Console i estadístiques de WordPress.

Secret i seguretat de les dades

Terralliure.cat es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Terralliure.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat de el processament, Terralliure.cat s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per processar les dades de client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, a l’adonar-se Terralliure.cat, ha de notificar sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a Terralliure.cat exonerant de qualsevol responsabilitat a l’respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Terralliure.cat en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Terralliure.cat en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO.

Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Terralliure.cat es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

En aquests supòsits, Terralliure.cat anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

DRET DE DESISTIMENT

La vigent legislació, Reial Decret 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris modificat per la Llei 3/2014, de 27 de març, si article 103 apartat m) diu:

“El subministrament de contingut digital que no es presti en un suport material quan l’execució hagi començat amb el previ consentiment exprés de l’consumidor i usuari amb el coneixement per part seva de que en conseqüència perd el seu dret de desistiment.”

Per això, de no haver error per part de terralliure.cat en la confecció, realització i activació dels serveis sol·licitats per vostè, no pertoca el DRET A L’DESISTIMENT.

Els serveis s’activen normalment no més tard de les 24 hores següents a la seva contractació en ferm.

Un cop contractat el servei i iniciada la prestació del mateix, no hi ha dret de desistiment a favor de el client o consumidor final.

En cas de voler exercir el dret de desistiment, quan sigui aplicable, es recomana usar els formularis publicats com a part de la Llei 3/2014, de 27 de març.

POLÍTICA DE PRIVACITAT I DADES PERSONALS

Terralliure.cat t’informa que les dades de caràcter personal que proporcions omplint aquest formulari seran tractades amb total confidencialitat i reserva, conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: només es faran servir per a la destinació que els vas facilitar (gestió administrativa, comptable, fiscal i de comunicació, així com per enviar-te comunicacions sobre productes i / o serveis que puguin ser del teu interès).

Legitimació: El teu consentiment.

Destinataris:

Plataforma MailChimp, gestor web WordPress i proveïdor de hosting Don Dominio (poden consultar les seves polítiques de privacitat en les seves webs).

Les dades mai seran facilitades a tercers, tret que una resolució judicial ho acordi.

Drets:

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en web@terralliure.cat.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina Política de privacitat.

Correu electrònic:

Terralliure.cat t’informa que les dades de caràcter personal que proporcions omplint aquest formulari seran tractades amb total confidencialitat i reserva, conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals:

Només es faran servir per a la destinació que els vas facilitar (gestió administrativa, comptable, fiscal i de comunicació, així com per enviar-te comunicacions sobre productes i / o serveis que puguin ser del teu interès).

Legitimació:

El teu consentiment.

Destinataris: plataforma MailChimp, gestor web WordPress i proveïdor de hosting Don Dominio (poden consultar les seves polítiques de privacitat en les seves webs).

Les dades mai seran facilitades a tercers, tret que una resolució judicial ho acordi.

Drets:

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en web@terralliure.cat.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

 

 

Contacte

hola@terralliure.cat
(34) 666 55 44 99

Segueix-nos