Servei

Web, EMail & SSL

Els serveis proposats a continuació són totalment externs i aliens a les nostres competències. Sent productes necessaris i recurrents per a la consecució dels nostres principals objectius, ens veiem pràcticament en l’obligació de facilitar-los i com a tal ho exposem.

El Registrador és de confiança, per que fa molts anys que som amb ells i estem molt contents amb el servei rebut, no tenim cap queixa, de no ser aixi, ni ens pasaria pel cap.

Queda prou clar ? … Entesos ? … Pos au !!

Espai Web

BASIC

Professional

Avançat

Corporatiu

E-mail

Mini

MAIL

MAIL PLUS

Mail Pro

Cuida la teva imatge amb comptes de Email personalitzats @elteunom.com, t,identificaran facilment i obtindràs una imatge més professional.

Certificat SSL

Comodo Positive SSL

Amb aquest certificat podràs afegir seguretat SSL a un únic domini. Permet als teus visitants veure a l’instant que el teu lloc web està protegit per un xifrat de 256 bits

 

 

Botiga

F.A.Q

Preguntes Freqüents

Doneu Allotjament ?

Nosaltres no oferim serveis de Hosting en cap sentit, però aconsellem utilitzar el mateix registrador que allotja les nostres webs per raons de qualitat, confiança i posicionament. Ja coneixes la dita, més val boig conegut que savi per conèixer.

Quant costa el Suport ?

La nostra minuta són 30 € / Hora, per a qualsevol gestió que tinguem d'intervenir, indistintament que el treball a supervisar sigui el nostre o no i sempre que ens trobem dintre d'un entorn Wordpress.

Està inclòs l'IVA en el preu ?

No, el preu que s'indica en qualsevol producte de la web està exempt d'IVA, l'impost del 21% s'afegirà a la factura un cop lliurat el treball i tinguem el teu OK definitiu.

Quan trigueu en fer la feina ?

Si ens cenyim al que venem a la web, Després de la formalització de la compra. et contactarem per conèixer les teves pretensions i un cop tinguem clar el treball a realitzar per les dues parts, trigarem com a màxim 7 dies hàbils en fer la entrega.

Quant costa desde zero ?

Llavors, si començo de zero, cuant em costa fer la web?

Doncs necessitaries :

  • Nom de Domini ¿?
  • Allotjament bàsic 25€
  • Certificat SSL 6€
  • Plantilla Web 290€

 

 

 

Suport

Contacte

hola@terralliure.cat
(34) 666 55 44 99

Segueix-nos